ʻaoʻao_banner

ʻO ke kumu hana o ka turbocharger

Hoʻohana ka turbocharger i ke kinoea hoʻopau mai ka ʻenekini ma ke ʻano he mana e hoʻokele i ka turbine i loko o ke keʻena turbine (aia i loko o ka pahu hoʻopau).Hoʻokuʻu ka turbine i ka impeller coaxial i loko o ke kahawai inlet, kahi e hoʻopaʻa ai i ka ea hou i loko o ke ala komo, a laila hoʻouna i ka ea kaomi i loko o ka cylinder.
ʻO ka pōmaikaʻi nui loa o ka ʻenekini turbocharged ʻo ia ka hiki ke hoʻomaikaʻi nui i ka mana a me ka torque o ka ʻenekini me ka hoʻonui ʻole i ka neʻe ʻana o ka mīkini.Hiki ke hoʻonui ʻia ka mana ʻenekini ma kahi o 40% a ʻoi aku paha.
'Ōlelo Aʻo: Ke holo ka ʻenekini me ka turbocharger me ka māmā holo ma hope o ka hoʻomaka ʻana, ʻaʻole ʻae ʻia e hana me ka throttle nui i ka manawa hoʻokahi.Hiki ke hoʻokō ʻia ka hana o ka puka hoʻopiha wahie ma hope o ka hoʻokumu ʻia ʻana o ke kaomi ʻaila i loko o ka turbocharger.nūhou

Nā ʻanuʻu wehe o ka turbocharger:
1. E hoʻokiʻekiʻe i ke kaʻa, e wehe i ke kiaʻi ʻenekini haʻahaʻa a hoʻokahe i ka mea hoʻomaha.
2. Wehe i ka paipu hose alakaʻi ea i hōʻike ʻia e ka pua ma ke Kiʻi 2, e huki i ka paipu alakaʻi ea a huli aʻe.
3. E hoʻokuʻu i nā wili hoʻopaʻa o ka puʻupuʻu mua, e hoʻokuʻu i ka pilina pili i hōʻike ʻia e ka pua ma ke Kiʻi 3, e hoʻokuʻu i ka ʻaʻahu i hope, e hoʻohaʻahaʻa iki i ka ʻūhā mua a hoʻoluliluli ʻia, a laila hoʻopaʻa me ke kaula a me ka paipu pau.o
4. Wehe i ka nut 2 mai ke kaa aku, a mai wehe i ka nut 1 ma keia hana.
5. E hoʻokuʻu i ka pahu paʻa 1 o ka paipu hoʻihoʻi aila, e wehe i ka pahu hoʻopaʻa 2 o ka bracket i ʻelua huli ʻana, a mai wehe.
Nānā: Hoʻokō ʻia nā ʻanuʻu ① a i ⑤ me ka hāpai ʻana o ke kaʻa.
6. E hoʻohaʻahaʻa i ke kaʻa, e wehe i ka uhi ʻenekini, e ʻoki i ka uwea hoʻohui ʻino o ka pākaukau, a wehe i ka hale hoʻomaʻemaʻe ea.
7. Wehe i waho a wehe i ka mea hoʻohui o ka mea ʻike oxygen 2 mai ka bracket.


Ka manawa hoʻouna: Mar-13-2023